#lavanta yağı maskesi

  • Saç Bakımında Lavanta Yağı Kullanımı

    Lavanta kokusuyla oldukça meşhur olan bir bitkidir. Lavanta yağı, lavanta yağı bitkisinin çiçeğinin damıtılmasıyla elde edilir. Genel olarak parfüm sektöründe kullanılır. Fakat kozmetik açıdan olduğu kadar sağlık açısından da kullanılmaya başlanmıştır. Saçlardan tırnaklara, sinir sisteminden yaralara kadar kullanıldığı pek çok alan vardır. Lavanta Yağının Saça Faydaları Nelerdir? Saç derisinde oluşan saç mantarını zamanla yok etmeye.. devamını oku. 30 Aralık 2017 tarihinde Saç Bakımı kategorisine yazıldı. 3 kez okundu.